Přejít k hlavnímu obsahu
Zajímavosti Mazej to jako profík! 3 způsoby, jak z chlebíčku udělat hvězdu každého večírku i Instagramu Hladké proužky
3/3

Mazej to jako profík! 3 způsoby, jak z chlebíčku udělat hvězdu každého večírku i Instagramu>

Zpátky do článku Mazej to jako profík! 3 způsoby, jak z chlebíčku udělat hvězdu každého večírku i Instagramu
Hladké proužky

Hladké proužky

Když se pomazánka nanese pomocí cukrářského pytlíku s hladkou špičkou, vznikne jemný, pravidelný vzor, který působí čistě, upraveně a profesionálně. Hladké proužky se skvěle hodí na toastový chléb, crostini nebo malé sendviče. Takto nanesená pomazánka vypadá výborně i bez složitého zdobení. Stačí tenký plátek ředkvičky nebo microgreens a je hotovo.

Se svolením Bistro Sisters